Nova godina: Pariz "Deluxe" - 6 dana / 5 noćenja

First Minute cijena s uključenih 300 kn popusta po osobi!
pariz-nova-godina-6-dana

Vrijednost više:
Mogućnost doplate ukupno 95 kn po osobi za smještaj u hotelu u samom Parizu, s dobrom lokacijom u zoni javnog prijevoza RER/Metro!


1. Dan: ZAGREB - STRASBOURG

Polazak iz Zagreba u 04:00 sati s Autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja kroz Sloveniju, Austriju, Njemačku uz povremene odmore tijekom puta. Dolazak u STRASBOURG, pitoreskni gradić čije je čitavo središte UNESCO proglasio zaštićenom svjetskom baštinom. Razgledavanje grada: PLACE DU MARCHE, živopisni trg prepun restorana i terasa na kojima možete uživati u pogledu na prekrasnu gotičku KATEDRALU NOTRE DAME DE STRASBOURG građenu prije 400 g. Obilazimo: KAMMERZELL; PALAČU ROHAN i četvrt MALA FRANCUSKA, koja obiluje starim mlinicama i mostovima.

Slobodno vrijeme za uživanje u čarobnoj atmosferi Strasbourga, redovito proglašavanog jednim od Top 10 adventskih gradova na svijetu (pogledajte slike) koji je predivno okićen sve do isteka godine. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. Dan: STRASBOURG - REIMS - PARIZ
Doručak. Odjava iz hotela. Na putu prema Parizu prolazimo kroz Champagne, jednu od najpoznatijih vinskih regija svijeta. Posjet REIMSU, glavnom gradu regije Champagne koji ostavlja bez daha svojom čuvenom katedralom Notre Dame, arhitektonskim remek djelom kojeg mnogi smatraju najljepšom gotičkom crkvom na svijetu. Obilazak gradskog središta i kraće slobodno vrijeme. Preporučamo da kušate čašu pravog šampanjca koji potječe upravo iz ove regije, a sve ostalo na svijetu su pjenušci. Nastavak puta prema Parizu.

Po dolasku u Pariz smještaj u hotel. Kraći odmor i odlazak u obilazak središta Pariza javnim prijevozom i pješice. Razgled započinjemo kod jednog od najznačajnijih znamenitosti Pariza: ARC DE TRIOMPHE, drugog najvećeg slavoluka na svijetu, visokog 50 metara, s panoramskim pogledom na avenije Pariza koje se ovdje spajaju u ogroman kružni tok. Nastavljamo preko najpoznatije pariške avenije CHAMPS ELYSEES, gdje se na 2 km prostiru najluksuznije trgovine, restorani i hoteli, obilazimo slavni PLAMEN SLOBODE, TRG TROCADERO s brojnim muzejima, čuvenom fontanom i vodenim topovima, te najljepšim pogledom na EIFFELOV TORANJ, daleko najpoznatiji simbol Pariza. Kratkom šetnjom dolazimo do samog tornja s kojeg puca nezaboravan pogled s 324m visine, obilazimo i MARSOVE POLJANE omiljeno okupljalište Parižana podno Eiffelovog tornja. Navečer predlažemo plovidbu Seinom i razgled velikog broja gradskih znamenitosti s broda, kada ćete Pariz i njegove osvijetljene spomenike i mostove moći doživjeti u posebnom ugođaju. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

3. Dan: PARIZ
Doručak. Obilazak ostatka najvažnijih znamenitosti Pariza pješice i javnim prijevozom. Obilazimo najpoznatiji pariški most: PONT ALEXANDRE III, nastavljamo do najvećeg trga u Parizu PLACE DE LA CONCORDE, šećemo kroz vrtove i poznati park JARDIN DES TUILERIES. Dolazimo do LOUVREA, najpoznatijeg muzeja na svijetu, s neprocjenjivim umjetninama poput čuvene Mona Lise. Slobodno vrijeme. Nastavak razgledavanja i odlazak do najstarijeg dijela Pariza, ILLE DE LA CITE; PONT NEUF; SAINTE CHAPELLE i najpoznatija svjetska katedrala NOTRE DAME. Slobodno vrijeme. Predlažemo odlazak na večeru u tipični francuski bistro, u jednu od najpoznatijih četvrti Pariza, Latinsku četvrt - boemski dio Pariza u kojem su stvarali Camus, Sartre i Beckett. Prije povratka u hotel prošetati ćemo AVENIJOM SAINT GERMAIN koja obiluje kafićima gdje su se nekad susretali najznačajniji francuski umjetnici, sve do PANTHEONA i LUKSEMBURŠKIH VRTOVA. Povratak u hotel. Noćenje.

4. Dan: PARIZ, DOČEK NOVE GODINE
Doručak. Preporučujemo fakultativni izlet u VERSAILLES, monumentalni barokni dvorac iz doba Luja XIV. kojem se tada kao i danas, divio čitav svijet, a koji je zbog svoje grandioznosti jedna od najposjećenijih atrakcija Francuske i UNESCO zaštićeni dio svjetske baštine. Slobodno vrijeme za obilazak unutrašnjosti dvorca i prekrasnog parka s impozantnim fontanama. Povratak u Pariz i nastavak razgledavanja: tvrđava BASTILLE i jedan od najljepših trgova Pariza PLACE DES VOSGES, RUE ST HONORE shopping raj za ljubitelje visoke mode, te predivna PALAČA GARNIER gdje je rođen balet. Slobodno vrijeme. Odlazak do MONTMARTRE, jedne od najljepših četvrti Pariza i najvišeg dijela grada s kojeg puca veličanstven panoramski pogled. Obilazak čuvene bazilike SACRE COEUR prepoznatljive bijele boje i još jednog od simbola Pariza.

Slobodno vrijeme za pripremu za najluđu noć u godini. Dočekajte Novu u nekom od restorana ili klubova s organiziranim dočekom i svečanim programom ili s pratiteljem putovanja na glavnom dočeku u gradu na CHAMPS ELYSEES u fantastičnoj atmosferi uz svečani vatromet. Nakon dočeka autobus agencije će odvesti dio grupe koji se želi vratiti do hotela (vrijeme prema dogovoru grupe), dok će ostatak koji želi ostati dulje imati opciju samostalnog povratka do hotela. Noćenje.

5. Dan: PARIZ (opcionalno Disneyland)
Kasni doručak. Odjava iz hotela. Slobodan dan namjenjen uživanju u Parizu i posjetu najvećim znamenitostima i muzejima. Popnite se na Eiffelov toranj, razgledajte remek djela slikarstva u svjetski poznatom muzeju Orsay, prošećite čuvenom robnom kućom Lafayette ili se jednostavno sjednite uz čašu vina u jednom od brojnih francuskih bistroa i uživajte u atmosferi ovog nevjerojatnog grada. Ukoliko želite, provedite dan u DISNEYLANDU (individualno, pratitelj putovanja će na licu mjesta dati detaljne upute). Odlazak iz Pariza u poslijepodnevnim satima. Ugodna vožnja uz redovite odmore i pauze tijekom puta. Smještaj u hotel u okolici Strasbourga. Noćenje.

6. Dan: SALZBURG - HALLSTATT
Doručak. Odjava iz hotela i nastavak putovanja. Dolazak u SALZBURG, nadaleko poznat po impresivnoj baroknoj arhitekturi. Grad Mozarta i originalnih Mozartovih kugli. Grad koji odiše toplinom i umjetnošću. Šetnja i razgled grada. DVORAC MIRABELL iz 17.stoljeća, u kojem se nalazi najljepši prostor za obred vjenčanja u ovom dijelu Europe, a do kojeg vode „Anđeoske stube“ u čijim se vrtovima snimao film „Moje pjesme, moji snovi“; MOZART RODNA KUĆA; REZIDENCIJA - najveća i najluksuznija palača u Salzburgu, dom salzburških nadbiskupa; RESIDENZ PLATZ s drugom najvećom baroknom fontanom izvan Italije; KATEDRALA sv. Ruperta. Slobodno vrijeme za uživanje u Salzburgu. Nastavak putovanja. Dolazak u HALLSTATT, jedno od najljepših mjesta austrijskih jezera i jedan od najpitoresknijih gradića europe, pozicioniran uz samo jezero okruženo austrijskim Alpama, uistinu zauvijek ostaje u sjećanju (pogledajte slike). Šetnja Hallstattom, razgled mjesta s pratiteljem putovanja i slobodno vrijeme. Nastavak putovanja. Dolazak u Zagreb u noćnim satima.


Napomene:
- First Minute popust ne vrijedi do određenog datuma, već samo za ograničeni broj mjesta, nakon popunjenja tih mjesta vrijedi redovna cijena!
- U slučaju kada putuje samo jedna osoba, doplata za 1/1 sobu: 1.290 kn
- Prilikom razgledavanja grada koristi se javni prijevoz (Bus/Metro/RER)
- Boravišna pristojba cca 1.50€ po osobi/noćenju
- Opcionalne doplate i izleti: poludnevni izlet u Versailles 20€ + ulaznica

Mogućnost doplate za sjedala s panoramskim pogledom u prvom redu autobusa:
100 kn po osobi (Na svakom autobusu postoje samo dva takva sjedala pa ako ste zainteresirani za to, molimo da to napomenete prilikom rezervacije ili čim prije moguće nakon rezervacije)

Informativne cijene ulaznica:
- plovidba brodom po Seini 15€
- Slavoluk pobjede 13€
- Versailles 18€ (građani EU do 26g. besplatno)
- Louvre 17€ (građani EU do 26g. besplatno)
- D’Orsay 13-16€  (građani EU do 26g. besplatno)
- Eiffelov toranj 5€-25€ ovisno o tome do kojeg kata se ide, liftom ili stepenicama. Djeca do 4g. besplatno, mladi do 24 godine 50% popusta

Ostalo:
Hrvatskim državljanima za ovo putovanje potrebna je putovnica ili osobna iskaznica.
Minimalan broj prijavljenih putnika: 40
Preporučujemo uplatu putnog osiguranja


Uplatom na žiro račun  (30% akontacije)
Broj računa / IBAN: HR8824020061100762301 kod Erste&Steiermarkische Bank d.d.
Ukoliko želite, možete prvo uplatiti 30% akontacije, pa ostatak do 14 dana prije polaska.
Ispunite zahtjev za rezervacijom na stranici putovanja i poslati ćemo Vam upute za uplatu.

Karticama tekućeg računa (bez kamata i naknada)
MAESTRO ili VISA (samo u poslovnici)
• ZABA, RBA, OTP: do 6 rata
• PBZ: do 3 rate

Kreditnim karticama (bez kamata i naknada)
DINERS do 6 rata (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
MASTERCARD (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
• RBA, ZABA, OTP: do 6 rata
VISA (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
• PBZ, ZABA, RBA, OTP: do 6 rata

Molimo da zahtjev za rezervacijom ispunjavajte samo ukoliko ste odlučili da putujete.
Nakon zaprimanja Vašeg zahtjeva, rezervirat ćemo Vam mjesta i poslati potvrdu rezervacije.
Uz potvrdu rezervacije poslat ćemo Vam i ponudu zajedno sa svim uputama za plaćanje.
Ukoliko prije rezervacije želite dodatne informacije, molimo pošaljite upit.2.770 kn
2.470 kn
Termini i cijene: FRNPRPNGDFRtp5
28.12.2021. - 02.01.2022.
 | 2.770 kn 2.470 kn

Cijena uključuje: - prijevoz visokopodnim autobusom turističke klase
- 3x noćenje/doručak u okolici Pariza u kvalitetnom
hotelu 2/3* uz mogućnost doplate 95 kn za hotel
u samom Parizu, u zoni javnog prijevoza RER/Metro
- 2x noćenje/doručak u okolici Strasbourga
u kvalitetnom hotelu 2/3*
- licenciranog voditelja putovanja
- obilaske prema programu
- pripremu i organizaciju
- peronizaciju i kol. uslugu

Cijena ne uključuje: - ulaznice za znamenitosti koje se posjećuju
- opcionalne doplate i izlete (Saznaj više)
- trošak javnog prijevoza
- opcionalno putno osiguranje

GLOBAL TRAVEL ISKUSTVO Za organizaciju Vašeg putovanja zadužen je tim ljudi s više od 15 godina iskustva u turizmu
GLOBAL TRAVEL KVALITETNA PUTOVANJAKao organizator ovog putovanja, garantiramo da je ovo najniža cijena. Ukoliko bilo gdje nađete nižu cijenu, odobriti ćemo Vam tu cijenu i dati dodatnih 100 kn popusta po osobi!