Advent: Amsterdam Deluxe - 6 dana, 5 noćenja

First Minute cijena s uključenih 500 kn popusta
putovanje-amsterdam-advent-1

SUPERIOR adventski aranžmani:

Posebno formiran adventski aranžman kako biste doživjeli najbolje od adventskih sajmova i božićnog ugođaja.


1. Dan: ZAGREB - MUNCHEN

Polazak autobusa u 05:00h s Autobusnog kolodvora Zagreb. Ugodna vožnja uz povremene pauze do Munchena, najvećeg grada južne Njemačke, pivske prijestolnice svijeta. Panoramski razgled grada - BMW WELT; OLIMPIJSKI PARK I STADION; PROPILEJI; KARLOV TRG. Nastavak razgledavanja grada pješice: NEUHAUSER i KAUFINGER STRASSE - dvije najpoznatije šoping ulice u Munchenu, 2 km dućana, kafića, restorana i uličnih zabavljača; KATEDRALA NAŠE GOSPE, MARIENPLATZ, NOVA GRADSKA VIJEĆNICA, VIKTUALIENMARKT, ALTER HOF, PLATZL jedan od skrivenih trgova Munchena gdje se nalazi najpoznatija i najstarija pivnica HOFBRAUHAUS.

S obzirom da je Njemačka poznata po nekim od najljepših božićnih sajmova na svijetu, preporučujemo šetnju s pratiteljem putovanja i posjet oba najznačajnija sajma u Munchenu. Božićni sajam na MARIENPLATZU oduševit će Vas svojom veličinom i ponudom, dok božićni sajam na WITTELSBACHERPLATZU odiše osobito atmosferičnim srednjovjekovnim ugođajem. Slobodno vrijeme. Odlazak do hotela i smještaj. Noćenje.

2. Dan: MUNCHEN - AMSTERDAM
Doručak. Odjava iz hotela. Nastavak putovanja i dolazak u Amsterdam. Odlazak do centra grada i orjentacijska šetnja uskim središtem: GLAVNI KOLODVOR; ulica DAMRAK shopping ulica gdje se na relativno kratkom potezu nalaze mnoge trgovine najpoznatijih svjetskih brendova, razni maleni restorančići i suvenirnice; obilazimo BEURS VAN BERLAGE, sinonim za nizozemsku burzu danas; TRG DAM najstariji dio Amsterdama i jedan od simbola Nizozemske. Odlazak u hotel. Noćenje.

3. Dan: AMSTERDAM
Doručak. Nastavak vođenog razgledavanja Amsterdama: LEIDSEPLEIN jedan od najprometnijih trgova u gradu, sa mnoštvom bicikla, uličnih zabavljača, restorana i kafića sa velikim vanjskim terasama; REMBRANDTSPLEIN centar noćnog života Amsterdama, PLUTAJUĆA CVJETNA TRŽNICA jedina ove vrste na svijetu koje je otvorena tokom cijele godine. Štandovi stoje na brodicama usidrenima u kanalu i prodaju lukovice tulipana, narcisa i mnoštva drugih cvjetnih vrsta; MUNTTOREN; BEGIJNHOF jedan od najstarijih unutarnjih trgova Amsterdama, ESTERKERK najveća crkva u Amsterdamu; KUĆA ANNE FRANK;  KRALJEVSKA PALAČA; koja je u 17. stoljeću bila najveća građevina Europe koja nije namjenjena u religiozne svrhe; STARA CRKVA iz 13. st. što je čini najstarijom crkvom u gradu; REMBRANDTOVA KUĆA u kojoj je slavni umjetnik živio i stvarao više od 20 godina. Slobodno vrijeme. Nastavak razgleda. Odlazak do MUSEUMPLEIN gdje se nalaze tri najpoznatija amsterdamska muzeja RIJKSMUSEUM, VAN GOGH i STEDELIJK MUSEUM. Predlažemo plovidbu brodićem po kanalima Amsterdama i razgled grada s broda, koji je s razlogom poznat i kao Venecija sjevera. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. Dan: AMSTERDAM - VELIKA NIZOZEMSKA TURA
Doručak. Predlažemo odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet i obilazak najpoznatijih nizozemskih gradova. SCHEVENINGEN jedna od najvećih turističkih destinacija Nizozemske, gradić poznat po dugačkoj pješčanoj plaži i šetnici s luksuznim hotelima i kasinima. DEN HAAG, mjesto s najviše povijesnih građevina po kvadratnom metru u cijeloj Nizozemskoj. DELFT živopisni srednjovjekovni gradić ispresjecan kanalima u kojem su živjeli neki od najpoznatijih nizozemskih umjetnika i znanstvenika. ROTTERDAM, grad koji će vas iznenaditi, a možda i šokirati. Gotovo u potpunosti uništen u 2. svjetskom ratu, stanovnici Rotterdama su prihvatili izazov da izdignu svoj grad iz pepela i danas pred nama stoji novi ROTTERDAM, eklektična mješavina lučkog grada, shopping destinacije i moderne arhitekture. Povratak u hotel. Noćenje.

5. Dan: AMSTERDAM - ZAANSE SCHANS - MUNCHEN
Doručak. Provedite prijepodne u Amsterdamu ili odite na poludnevni izlet u jedinstveni ZAANSE SCHANS i prošećite tipičnim nizozemskim mjestašcem iz 18.st. Doživite istinsku Nizozemsku kakvu vidite na razglednicama, s drvenim vjetrenjačama, kućicama i kanalima po kojima možete ploviti i vlastitim brodićem. Osim posjeta neizostavnim vjetrenjačama, iskusite mnoge zabavne aktivnosti, posjetite pravu drvodjeljsku radionicu, posvjedočite nastanku poznatog nizozemskog sira gaude, počastite se tradicionalnim palačinkama i još mnogo toga. Slobodno vrijeme za fotografiranje i uživanje u bojama, mirisima i okusima ovog čarobnog malenog mjesta/muzeja. U podnevnim satima polazak prema Njemačkoj. Ugodna vožnja uz redovite odmore i pauze tijekom puta. Smještaj u hotel u okolici Munchena. Noćenje.

6. Dan: SALZBURG - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela i nastavak putovanja. Dolazak u SALZBURG, nadaleko poznat po impresivnoj baroknoj arhitekturi. Grad Mozarta i originalnih Mozartovih kugli. Grad koji odiše toplinom i umjetnošću. Šetnja i razgled grada. DVORAC MIRABELL iz 17.stoljeća, u kojem se nalazi najljepši prostor za obred vjenčanja u ovom dijelu Europe, a do kojeg vode „Anđeoske stube“ u čijim se vrtovim snimao film „Moje pjesme, moji snovi“; MOZART RODNA KUĆA; REZIDENCIJA - najveća i najluksuznija palača u Salzburgu, dom salzburških nadbiskupa; RESIDENZ PLATZ s drugom najvećom baroknom fontanom izvan Italije; KATEDRALA sv. Ruperta. 

S obzirom da je Salzburg također jedan od Top 10 adventskih gradova, tijekom šetnje gradom obići ćemo i božićni sajam na MIRABELLPLATZU, atmosferični manji sajam sa umjetnički izrađenim kućicama koji je posljednjih godina sve popularniji i među mlađima i među starijima zbog šarolike ponude raznih delicija kojih nema u drugim dijelovima grada; te SALZBURGER CHRISTKINDLMARKT, glavni gradski božićni sajam u podnožju dvorca HOHENSALZBURG sa mnogobrojnim štandovima oko Salzburške KATEDRALE i velikim izborom ručno izrađenih suvenira, darova, božićnih slatkiša, te čestim priredbama i izložbama. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja. Dolazak u Zagreb u noćnim satima.


Napomene:
- First Minute popust ne vrijedi do određenog datuma, već samo za ograničeni broj mjesta, nakon popunjenja tih mjesta vrijedi redovna cijena!
- U slučaju kada putuje samo jedna osoba, doplata za 1/1 sobu: 1.090 kn
- Boravišna pristojba iznosi cca 1.50€ po osobi po noćenju
- Peronizacija i kolodvorska usluga: 15 kn po osobi.
Opcionalne doplate i fakultativni izleti: izlet ZAANSE SCHANSE: 20€, Cjelodnevni izlet VELIKA NIZOZEMSKA TURA: 30€

Ostalo:
Hrvatskim državljanima za ovo putovanje potrebna je putovnica ili osobna iskaznica.
Minimalan broj prijavljenih putnika: 40. 
Preporučujemo uplatu putnog osiguranja.


Uplatom na žiro račun  (30% akontacije)
Broj računa / IBAN: HR8824020061100762301 kod Erste&Steiermarkische Bank d.d.
Ukoliko želite, možete prvo uplatiti 30% akontacije, pa ostatak do 14 dana prije polaska.
Ispunite zahtjev za rezervacijom na stranici putovanja i poslati ćemo Vam upute za uplatu.

Karticama tekućeg računa (bez kamata i naknada)
MAESTRO ili VISA (samo u poslovnici)
• ZABA, RBA, OTP: do 6 rata
• PBZ: do 3 rate

Kreditnim karticama (bez kamata i naknada)
AMERICAN EXPRESS do 6 rata (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
DINERS do 6 rata (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
MASTERCARD (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
• RBA, ZABA, OTP: do 6 rata
VISA (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
• RBA, ZABA, OTP: do 6 rata

Molimo da zahtjev za rezervacijom ispunjavajte samo ukoliko ste odlučili da putujete.
Nakon zaprimanja Vašeg zahtjeva, rezervirat ćemo Vam mjesta i poslati potvrdu rezervacije.
Uz potvrdu rezervacije poslat ćemo Vam i ponudu zajedno sa svim uputama za plaćanje.
Ukoliko prije rezervacije želite dodatne informacije, molimo pošaljite upit.2.870 kn
2.370 kn
Termini i cijene: PRPADV
03.12. - 08.12.   | 2.870 kn 2.370 kn
10.12. - 15.12.   | 2.870 kn 2.370 kn
17.12. - 22.12.   | 2.870 kn 2.370 kn

Cijena uključuje: - prijevoz visokopodnim autobusom turističke klase
- potpuni komfor: svakodnevni transfer
  autobusom agencije od/do središta Amsterdama
- 3x noćenje/doručak Hotel 3* u okolici Amsterdama
- 2x noćenje/doručak Hotel 2/3* u Njemačkoj
- obilaske prema programu uz stručno vodstvo
- licenciranog turističkog pratitelja
- pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje: - ulaznice za znamenitosti koje se posjećuju
- opcionalne doplate i izlete (Saznaj više)
- opcionalno putno osiguranje

GLOBAL TRAVEL ISKUSTVO Za organizaciju Vašeg putovanja zadužen je tim ljudi s više od 15 godina iskustva u turizmu
GLOBAL TRAVEL KVALITETNA PUTOVANJAKao organizator ovog putovanja, garantiramo da je ovo najniža cijena. Ukoliko bilo gdje nađete nižu cijenu, odobriti ćemo Vam tu cijenu i dati dodatnih 100 kn popusta po osobi!