Amsterdam "Express", 6 dana / 3 no─çenja

First Minute cijena s uklju─Źenim popustom do 290 kn po osobi!
amsterdam-putovanja

Napomena:
Ovaj aran┼żman uklju─Źuje 3 no─çenja u hotelu i 2 no─çne vo┼żnje, ako ┼żelite putovanje bez no─çne vo┼żnje u odlasku, s dodatnim no─çenjem po putu u Munchenu, kao i dodatnim posjetom Salzburgu, preporu─Źujemo: Amsterdam: 6 dana / 4 no─çenja, 2.070 kn


1. Dan: ZAGREB - AUSTRIJA/NJEMA─îKA
Polazak u 17:00h s Autobusnog kolodvora Zagreb. Ugodna vo┼żnja preko Slovenije, Austrije i Njema─Źke prema Amsterdamu uz redovite pauze i odmore tijekom puta.

2. Dan: AMSTERDAM
Nastavak putovanja i dolazak u Amsterdam u prijepodnevnim satima. Odlazak do centra grada i obilazak gradskog sredi┼íta: GLAVNI KOLODVOR; ulica DAMRAK shopping ulica gdje se na relativno kratkom potezu nalaze mnoge trgovine najpoznatijih svjetskih brendova, razni maleni restoran─Źi─çi i suvenirnice; obilazimo BEURS VAN BERLAGE, sinonim za nizozemsku burzu danas; TRG DAM najstariji dio Amsterdama i jedan od simbola Nizozemske. Slobodno vrijeme za u┼żivanje u Amsterdamu. Odlazak u hotel. No─çenje.

3. Dan: AMSTERDAM
Doru─Źak. Nastavak razgledavanja glavnih znamenitosti Amsterdama: LEIDSEPLEIN jedan od najprometnijih trgova u gradu, sa mno┼ítvom bicikla, uli─Źnih zabavlja─Źa, restorana i kafi─ça sa velikim vanjskim terasama; REMBRANDTSPLEIN centar no─çnog ┼żivota Amsterdama, PLUTAJU─ćA CVJETNA TR┼ŻNICA jedina ove vrste na svijetu koje je otvorena tokom cijele godine. ┼átandovi stoje na brodicama usidrenima u kanalu i prodaju lukovice tulipana, narcisa i mno┼ítva drugih cvjetnih vrsta; MUNTTOREN; BEGIJNHOF jedan od najstarijih unutarnjih trgova Amsterdama, ESTERKERK najve─ça crkva u Amsterdamu; KU─ćA ANNE FRANK;  KRALJEVSKA PALA─îA; koja je u 17. stolje─çu bila najve─ça gra─Ĺevina Europe koja nije namjenjena u religiozne svrhe; STARA CRKVA iz 13. st. ┼íto je ─Źini najstarijom crkvom u gradu; REMBRANDTOVA KU─ćA u kojoj je slavni umjetnik ┼żivio i stvarao vi┼íe od 20 godina. Slobodno vrijeme. Nastavak razgleda. Odlazak do MUSEUMPLEIN gdje se nalaze tri najpoznatija amsterdamska muzeja RIJKSMUSEUM, VAN GOGH i STEDELIJK MUSEUM. Predla┼żemo plovidbu brodi─çem po kanalima Amsterdama i razgled grada s broda, koji je s razlogom poznat i kao Venecija sjevera. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. No─çenje.

4. Dan: AMSTERDAM - VELIKA NIZOZEMSKA TURA
Doru─Źak. Predla┼żemo odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet i obilazak najpoznatijih nizozemskih gradova. SCHEVENINGEN jedna od najve─çih turisti─Źkih destinacija Nizozemske, gradi─ç poznat po duga─Źkoj pje┼í─Źanoj pla┼żi i ┼íetnici s luksuznim hotelima i kasinima. DEN HAAG, mjesto s najvi┼íe povijesnih gra─Ĺevina po kvadratnom metru u cijeloj Nizozemskoj. DELFT ┼żivopisni srednjovjekovni gradi─ç ispresjecan kanalima u kojem su ┼żivjeli neki od najpoznatijih nizozemskih umjetnika i znanstvenika. ROTTERDAM, grad koji ─çe vas iznenaditi, a mo┼żda i ┼íokirati. Gotovo u potpunosti uni┼íten u 2. svjetskom ratu, stanovnici Rotterdama su prihvatili izazov da izdignu svoj grad iz pepela i danas pred nama stoji novi, bolji i super moderan ROTTERDAM. Eklekti─Źna mje┼íavina lu─Źkog grada, shopping destinacije i moderne arhitekture koju ne─çete tako brzo zaboraviti. Povratak u hotel. No─çenje.

5. Dan: ZAANSE SCHANS - AMSTERDAM
Doru─Źak. Prijepodne preporu─Źamo odlazak na poludnevni izlet u jedinstveni ZAANSE SCHANS. Pro┼íe─çite tipi─Źnim nizozemskim mjesta┼ícem iz 18.st. Do┼żivite istinsku Nizozemsku kakvu vidite na razglednicama, s drvenim vjetrenja─Źama, ku─çicama i kanalima po kojima mo┼żete ploviti i vlastitim brodi─çem. Osim posjeta neizostavnim vjetrenja─Źama, iskusite mnoge zabavne aktivnosti, posjetite pravu drvodjeljsku radionicu, posvjedo─Źite nastanku poznatog nizozemskog sira gaude, po─Źastite se tradicionalnim pala─Źinkama i jo┼í mnogo toga. Slobodno vrijeme za fotografiranje i u┼żivanje u bojama, mirisima i okusima ovog ─Źarobnog malenog mjesta/muzeja.

U podnevnim satima odlazak do strogog sredi┼íta Amsterdama. Iskoristite cijeli slobodan dan za u┼żivanje u gradu! Polazak iz Amsterdama u kasnim ve─Źernjim satima oko 22 sata. Ugodna vo┼żnja kroz Njema─Źku uz redovite odmore i pauze tijekom puta. 

6. Dan: NJEMA─îKA, AUSTRIJA - ZAGREB
Povratak za Hrvatsku vo┼żnjom kroz Austriju uz redovite odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.
Napomene:
- First Minute popust ne vrijedi do odre─Ĺenog datuma, ve─ç samo za ograni─Źeni broj mjesta, nakon popunjenja tih mjesta vrijedi redovna cijena!
- U slu─Źaju kada putuje samo jedna osoba, doplata za 1/1 sobu: 1.090 kn
- Boravi┼ína pristojba cca 1ÔéČ - 2ÔéČ po osobi po no─çenju
- Opcionalne doplate i fakultativni izleti: izlet ZAANSE SCHANSE: 20ÔéČ, izlet VELIKA NIZOZEMSKA TURA: 30ÔéČ

Ostalo:
Hrvatskim dr┼żavljanima za ovo putovanje potrebna je putovnica ili osobna iskaznica.
Minimalan broj prijavljenih putnika: 40
Preporu─Źujemo uplatu putnog osiguranja


Uplatom na ┼żiro ra─Źun  (30% akontacije)
Broj ra─Źuna / IBAN: HR8824020061100762301 kod Erste&Steiermarkische Bank d.d.
Ukoliko ┼żelite, mo┼żete prvo uplatiti 30% akontacije, pa ostatak do 14 dana prije polaska.
Ispunite zahtjev za rezervacijom na stranici putovanja i poslati ─çemo Vam upute za uplatu.

Karticama teku─çeg ra─Źuna (bez kamata i naknada)
MAESTRO ili VISA (samo u poslovnici)
ÔÇó ZABA, RBA, OTP: do 6 rata
ÔÇó PBZ: do 3 rate

Kreditnim karticama (bez kamata i naknada)
AMERICAN EXPRESS do 6 rata (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
DINERS do 6 rata (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
MASTERCARD (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
ÔÇó RBA, ZABA, OTP: do 6 rata
VISA (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
ÔÇó RBA, ZABA, OTP: do 6 rata

Molimo da zahtjev za rezervacijom ispunjavajte samo ukoliko ste odlučili da putujete.
Nakon zaprimanja Vašeg zahtjeva, rezervirat ćemo Vam mjesta i poslati potvrdu rezervacije.
Uz potvrdu rezervacije poslat ćemo Vam i ponudu zajedno sa svim uputama za plaćanje.
Ukoliko prije rezervacije želite dodatne informacije, molimo pošaljite upit.2.060 kn
1.770 kn
Termini i cijene: cCTRAMS
17.09. - 22.09.  | 2.060 kn
08.10. - 13.10. Dan neovisnosti  | 2.060 kn 1.770 kn
29.10. - 03.11. Svi Sveti  | 2.060 kn 1.770 kn
12.11. - 17.11.  | 2.060 kn 1.770 kn

Cijena uklju─Źuje: - prijevoz visokopodnim autobusom turisti─Źke klase
- potpuni komfor: svakodnevni transfer
  autobusom agencije od/do sredi┼íta Amsterdama
- 3x no─çenje/doru─Źak Hotel 3* u okolici Amsterdama
- obilaske prema programu uz stru─Źno vodstvo
- licenciranog turisti─Źkog pratitelja
- pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uklju─Źuje: - ulaznice za znamenitosti koje se posje─çuju
- opcionalne doplate i izlete (Saznaj vi┼íe)      
- opcionalno putno osiguranje

GLOBAL TRAVEL ISKUSTVO Za organizaciju Va┼íeg putovanja zadu┼żen je tim ljudi s vi┼íe od 15 godina iskustva u turizmu
GLOBAL TRAVEL KVALITETNA PUTOVANJAKao organizator ovog putovanja, garantiramo da je ovo najni┼ża cijena. Ukoliko bilo gdje na─Ĺete ni┼żu cijenu, odobriti ─çemo Vam tu cijenu i dati dodatnih 100 kn popusta po osobi!