Advent u Krakowu - 4 dana, SUPERIOR

First Minute cijena s uključenim popustom do 300 kn po osobi!
advent-u-krakowu

SUPERIOR adventski aranžmani:

Posebno formirani adventski aranžmani kako biste doživjeli najbolje od adventskih sajmova i božićnog ugođaja uz mogućnost smještaja u kvalitetnim hotelima. Preporučujemo: doplatu ukupno 90 kn po osobi za smještaj u kvalitetnom hotelu 4*, u samom Krakowu, s unutarnjim grijanim bazenom i saunom.
 
1. DAN: ZAGREB
Polazak iz Zagreba u 21:00h s Autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja kroz kroz Sloveniju, Austriju i Češku prema Poljskoj uz povremene pauze tijekom puta.

2. DAN: KRAKOW
Dolazak u Krakow u jutarnjim satima. Razgledavanje kraljevskog grada i kulturne prijestolnice Poljske,: krećemo od brdašca WAVEL, gdje je smješten renesansni KRALJEVSKI DVORAC i KATEDRALA stara skoro tisuću godina, te KRALJEVSKA RIZNICA s mnogim neprocjenjivim dragocjenostima. Slobodno vrijeme. Razgled povijesne jezgre: CRKVA SV. FRANJE ASIŠKOG, JAGIELONSKO SVEUČILIŠTE, VRATA SV. FLORIJANA; tvrđava BARBAKAN. Smještaj u hotel. Nakon odmora javnim prijevozom odlazimo do središta grada i poznatog glavnog trga Rynek Główny s popularnim katakombama koje su danas većinom pretvorene u izrazito atmosferičan dio s mnogobrojnim restoranima, pivnicama i kavanama.

Slobodno vrijeme za uživanje u prekrasnom božićnom sajmu na trgu Rynek Główny, najvećem gradskom trgu u Europi, površine 40.000 m², gotovo nepromijenjena izgleda od 13. st. sa čuvenom gotičkom BAZILIKOM DJEVICE MARIJE. Tijekom Adventa ovaj trg ima čarobnu atmosferu uz mnoštvo aktivnosti, uličnih zabavljača, te različitih predstava i festivala na otvorenom; na mnogobrojnim štandovima možete kupiti sve tradicionalne božićne darove i slastice, te kušati različite specijalitete kao i neizostavno kuhano vino u različitim varijantama. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN: KRAKOW - AUSCHWITZ - WIELICZKA  - KRAKOW
Doručak. Fakultativni izlet do OSWIENCIMA i najvećeg koncentracijskog logora nacističke njemačke AUSCHWITZ-a. Obilazak muzeja i spomen područja uz pratnju lokalnog vodiča. Povratak prema Krakowu. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet u WIELICZKU, jednu od najvećih turističkih atrakcija Poljske s preko milijun posjetitelja godišnje. Ovaj UNESCO zaštićeni rudnik soli s predivno ukrašenim i osvjetljenim podzemnim prostorijama od kojih su neke na dubini i od 150m uistinu će Vas očarati. Rudnik krije mnoge nevjerojatne prostore, od podzemnog jezera, do ogromne prostorije s kapelicom Sv. Kinge u kojoj se nalaze veliki lusteri napravljeni od soli koji daju poseban ugođaj. Povratak u Krakow. Slobodno vrijeme. Odlazak u hotel. Noćenje.

4. DAN: KRAKOW – BRATISLAVA - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Zagrebu, uz zaustavljanje u glavnom gradu Slovačke - Bratislavi. U Bratislavi ćete naći sve: šarmantne građanske kuće, elegantne palače, malene trgove i romantične uske uličice. Grad izrazito opuštene atmosfere, glazbene tradicije, ukusne hrane i dobre kapljice. Odlično očuvana gradska  jezgra danas je pješačka zona u kojoj se osjeća neodoljiv šarm kojim ovaj mali grad obiluje. Šetnja i razgled središta grada, te slobodno vrijeme za uživanje na šarolikom božićnom sajmu na glavnom gradskom trgu. Nastavak putovanja prema Zagrebu u popodnevim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


Napomene:
- First Minute popust vrijedi samo do popunjenja ograničenog broja mjesta!
- U slučaju kada putuje samo jedna osoba, doplata za 1/1 sobu iznosi: 390 kn

Opcionalne doplate i fakultativni program: izlet u Auschwitz 20€, izlet autobusom agencije od/do rudnika soli Wieliczka 10€ + ulaznica na licu mjesta u lokalnoj valuti (64-84 pln). Molimo uzmite u obzir da prilikom obilaska rudnika možete biti podijeljeni u više manjih grupa. Grupe u rudnik ulaze svakih 30 minuta, a u slučaju gužvi moguće je čekanje na ulazak ovisno o raspoloživim mjestima u nadolazećim grupama. Kroz rudnik soli Vas vodi ovlašteni lokalni vodič, a obilazak traje cca 3 sata (u unutrašnjosti imate veći broj toaleta, podzemni restoran i još mnogo toga). Za rudnik ponesite topliju odjeću jer se u rudniku temperatura kreće od 14°-16°

Informativne cijene ulaznica:
- Wawel kraljevski dvorac: 18 zloty
- Katedrala sa Žigmundovim zvonom i muzejom: 12 zloty
- Ulaznica u rudnik soli Wieliczka za osobe mlađe od 26.g. 64 pln uz dokaz da je osoba student, 84 pln redovna cijena ulaznice, 232 pln obiteljska ulaznica za 4 osobe (2 odraslih + 2 djece 4-16.g.). Ulaznica je besplatna za djecu do 4.g. starosti.

Ostalo:
Hrvatskim državljanima za ovo putovanje potrebna je putovnica ili osobna iskaznica.
Minimalan broj prijavljenih putnika: 40
Preporučujemo uplatu putnog osiguranja.
Pratitelj putovanja ima pravo promijeniti redoslijed obilazaka.
Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda razgledavanja po danima ovisno o stanju na terenu i mogućnostima obilaska pojedinih znamenitosti.


Uplatom na žiro račun  (30% akontacije)
Broj računa / IBAN: HR8824020061100762301 kod Erste&Steiermarkische Bank d.d.
Ukoliko želite, možete prvo uplatiti 30% akontacije, pa ostatak do 14 dana prije polaska.
Ispunite zahtjev za rezervacijom na stranici putovanja i poslati ćemo Vam upute za uplatu.

Karticama tekućeg računa (bez kamata i naknada)
MAESTRO ili VISA (samo u poslovnici)
• ZABA, RBA, OTP: do 6 rata
• PBZ: do 3 rate

Kreditnim karticama (bez kamata i naknada)
AMERICAN EXPRESS do 6 rata (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
DINERS do 6 rata (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
MASTERCARD (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
• RBA, ZABA, OTP: do 6 rata
VISA (putem obrasca za autorizaciju ili u poslovnici)
• RBA, ZABA, OTP: do 6 rata

Molimo da zahtjev za rezervacijom ispunjavajte samo ukoliko ste odlučili da putujete.
Nakon zaprimanja Vašeg zahtjeva, rezervirat ćemo Vam mjesta i poslati potvrdu rezervacije.
Uz potvrdu rezervacije poslat ćemo Vam i ponudu zajedno sa svim uputama za plaćanje.
Ukoliko prije rezervacije želite dodatne informacije, molimo pošaljite upit.1.170 kn
870 kn
Termini i cijene: t10
28.11. - 01.12.  | 1.170 kn 870 kn
05.12. - 08.12.  | 1.170 kn 870 kn
12.12. - 15.12.  | 1.170 kn 870 kn
19.12. - 22.12.  | 1.170 kn 870 kn

Cijena uključuje: - prijevoz visokopodnim autobusom turističke klase
- 2x noćenje/doručak, hotel 2/3* u okolici Krakowa
 uz mogućnost doplate 90 kn za kvalitetan hotel 4*
 u samom Krakowu u zoni javnog prijevoza
- obilaske prema programu uz stručno vodstvo
- licenciranog turističkog pratitelja
- pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje: - ulaznice za znamenitosti koje se posjećuju
- opcionalne izlete i doplate (Saznaj više)
- putno osiguranje

GLOBAL TRAVEL ISKUSTVO Za organizaciju Vašeg putovanja zadužen je tim ljudi s više od 15 godina iskustva u turizmu
GLOBAL TRAVEL KVALITETNA PUTOVANJAKao organizator ovog putovanja, garantiramo da je ovo najniža cijena. Ukoliko bilo gdje nađete nižu cijenu, odobriti ćemo Vam tu cijenu i dati dodatnih 100 kn popusta po osobi!